Siffror ljuger inte, så ska man lägga svart på vitt får man fram att det sker fler dödsfall när människor ska ta en selfie än vad det gör av hajattacker. 

9321530-retro-vintage-motivational-quote-poster-vector-illustrationPå http://abclillabegravningsbyran.se/priser/kistor-och-urnor går det att snabbt få information om olika kistor och urnor, men det är något som man vill ta efter en lång tids sörjande och inte som kommer plötsligt. Dock kan man aldrig förutse hur livet ska te sig. Men att gå och vara rädd genom hela livet så kommer man inte få ett så roligt liv och man kommer med säkerhet att råka ut för fler tråkigheter än om man skulle leva livet som om det inte fanns någon morgondag. Detta då döden inträffar när man minst anar det. I en artikel från Aftonbladet går det att läsa att det är fler personer som dör av att ta en selfie än vad de gör av hajattacker som så många är så rädda för.

Från likes till döden

Innan en selfie borde alla tänka på att jakten efter ett högt antal ”likes” kan leda till döden och den sista extrema bilden kan visa sig vara postum

I Ryssland har man nu börjar med att varna innan man tar selfies och man har även börjat med förbudsskyltar framför exempelvis tågstationer på grund av så många dödsfall skriver tidningen Al Jazeera. I en artikel från Expressen kan man se olika selfies från personer som besök många vackra platser runt om i världen och där det har varit nära att man nästan strukit med. Men, vad gör man inte för att få till en bra bild som sedan kan generera många likes. Snart kommer det väl en hashtag där man kan visa upp alla farliga selfies en tar – om det inte redan finns en sådan.